Кошницата
е празна
Your Cart

Поръчка
 
 
Доставка

Доставка

Срокове и Доставка

Цената на доставка за поръчка е 4 лв. и се извършва от куриерска фирма OK EXPRESS. Ако изберете друг доставчик, транспортните разходи ще са за Ваша сметка по обявения тарифен план на съответния курер.


www.loren.bg доставя своите стоки до всички населени места на територията на България.

Всяка поръчка е с внимателно изчислена цена за доставка спрямо теглото на продуктите в поръчката, като по този начин ВИЕ - клиентите не сте ощетени с надценяване на сумата за доставка.

Поръчаната стока ще се достави на посочения от Вас адрес в уговорения срок с куриерска фирма OK EXPRESS, като Вие поемате задължението да осигурите достъп и възможност за получаване на стоката. Транспортните разходи по доставката са предварително обявени във Вашата поръчка и се заплащат от Вас при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.

Поръчаната от Вас стока се доставя в максимален срок от 48 часа или на следващия работен ден за гр. Пазарджик.
За всяка друга точка на България доставката отнема от 2 до 3 работни дни, при потвърждение от наша страна, че стоката е налична.

Ако стоката не е налична, ние ще се свържем с вас и ще Ви дадем нов срок за доставка.

Потвържденията се правят по телефон и/или имейл до 1 работен ден следващ деня на поръчката. В случай, че нямаме валиден имейл и телефон, запазваме правото си да не изпълним поръчката.

Доставката е до посочения от Вас адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден, както и че поръчката е потвърдена.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

Ако не можем да Ви намерим в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ние ще се опитаме да се свържем с Вас на посочения телефон за контакти. Ако не успеем да се свържем с Вас за допълнително доуточняване на детайлите за доставка поръчката ще се счита за отпаднала и ще прекратим доставката й.

Ако сте възпрепятствани и неможете да приемете доставката на посочения от Вас адрес в уговореното време, Ви молим да ни потърсите на телефон: 034/99 00 90 или 08 9999 58 93, за да обсъдим различен от уговорения срок и адрес на доставка.

Ако имате допълнителни изисквания за час на доставката, друга куриерска фирма или други условия се свържете с нас. Ние сме готови да се съобразим с Вашето време и ангажименти.

Моля имайте предвид, че ако изберете друга куриерска фирма, цената на доставката ще бъде различна, според тарифата на куриерската фирма, която сте избрали.


Плащане

Плащането на стоките се извършва чрез наложен платеж в момента на доставката заедно с транспортните разходи, освен в случаите когато сумата на поръчката е над 39 лв. с ДДС тогава, според условията на LOREN.bg разходите по доставката са за наша сметка.

Фактури, гаранционни карти и други документи ще Ви бъдат изпратени с доставката на поръчката.

За повече информация или допълнителни условия и уточнения не се колебайте да ни потърсите на 08 9999 58 93 или на Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.